Joga

lähetä viesti 

Joga Flow-tunnilla asanat, eli asennot yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Joga Flow synnyttää lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä ja elastisuutta. Tunnilla on usein hiljaista musiikkia ja tunti saattaa olla rakennettu jonkin teeman ympärille. Tällä tunnilla myös kokeillaan uutta ja rikotaan omia rajoja. Olo tunnin jälkeen on useimmiten energisoitunut, vapautunut ja inspiroitunut. Tule hikoilemaan ja kokemaan nautinnollinen hyvän olon tunne!

Joga Flow sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Yin Joga edustaa staattista joogatyyliä, jossa lihaksien sijaan venytetään sidekudoksia ja ligamentteja. Pitkäkestoiset asennot, joissa viivytään useita minuutteja (saattaa alkuun tuntua nautinnollisen sijaan tuskastuttavan pitkältä), edistävät sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella.

Yin-joogalla on myös hermostoa rauhoittava vaikutus. Antaudumme rauhalliseen, tasapainottavaan harjoitukseen, jossa on mahdollista tutustua itseensä yhä uudestaan ja kenties löytää kehostaan ja mielestään uusia ulottuvuuksia.

Sopii kaikille.Ota yhteyttä!